Tretmani 2018-09-13T08:01:02+00:00
Biologique Rechercha - Studio Jasna kozmeticki salon

TRETMANI

Profesionalni tretmani u Salonu Jasna sastoje se od sedam koraka, tokom kojih ste prepušteni veštim rukama i znanju obučenih kozmetičara. To su stručnjaci koji uspostavljaju dijalog s vašom kožom, trude se da shvate poruke koje im ona šalje i uvaže ih, a sve s ciljem da vaša koža bude što lepša.

Skin Instant® Lab

Skin Instant® Lab - Biologique Rechercha - Studio Jasna kozmeticki salon

Oslonac metodologije Biologique Rechercha, ovaj aparat predstavlja jedinstveni sistem za analizu i dijagnostiku stanja kože. Pomaže oko izbora i preporuke proizvoda i tremana i omogućava da se prate promene stanja kože s vremenom radi utvrđivanja efekata preporučenih tretmana.

Aparat Skin Instant® Lab sastoji se od pet sondi koje mere nivo hidriranosti, transepidermalni gubitak vode, elastičnost, pigmentaciju i količinu sebuma. Povezan je s kompjuterom koji ima poseban softver za analizu i dijagnostiku, a koji je razvila firma Biologique Recherche. Na osnovu rezultata merenja sondi i klasične dermatološko-kozmetske analize koju rade stručnjaci, Skin Instant® Lab se povezuje s bazom podataka Biologique Recherchea i bira proizvode i tretmane Biologique Recherche koji u potpunosti odgovaraju individualnom stanju kože svakog klijenta.

Biološko i klasično lečenje problematične kože
* 40 godina iskustva u tretiranju mlade i problematične kože
* provereno uspešno
LIFT CVS
Tretman pogodan za normalnu ili seboreičnu kožu, preporučuje se i za otklanjanje nedostataka na koži i pigmentnih fleka. Pospešuje obnovu epiderma, a nakon njega vidljivi su efekti liftinga i tonifikacije. Tretman traje sat i 15 minuta.
Biologique Rechercha - Studio Jasna kozmeticki salon
Antistres tretman (Soin Restructurant et Lissant)
Antiejdžing tretman s momentalno vidljivim lifting efektom, preporučuje se za suvu dehidriranu kožu sklonu alergijskim reakcijama. Tretman traje 90 minuta.
Tretman voćnim kiselinama (AHA)
Preporučuje se za kožu s površinskim nedostatcima, keratinizovanu kožu i onu sa flekama. Pospešuje regeneraciju epiderma, koža postaje glatka, mekša i finija. Tretman traje 60 minuta.
Preoperativni i postoperativni tretmani i nega kod medicinsko-estetskih intervencija - Studio Jasna kozmeticki salon
Preoperativni i postoperativni tretmani i nega kod medicinsko-estetskih intervencija.
Preoperativni i postoperativni tretmani i nega kod medicinsko-estetskih intervencija - Studio Jasna kozmeticki salon

MEZOTERAPIJA (Micro Puncture Lab)

Klasična francuska mezoterapija. Primena sertifikovanog dermo-stamp aparata firme Biologique Recherche u kombinaciji sa autentičnim serumom za rehabilitaciju i revitalizaciju kože. Preporučuje se za devitalizovanu, zrelu, umornu i kožu bez sjaja.
MEZOTERAPIJA, Micro Puncture Lab - Studio Jasna kozmeticki salon

Remodeling Face®

Remodeling Face® - Studio Jasna kozmeticki salon
Širom otvoreno oko, izraženije jagodice, ublažene bore i jasno definisan oval lica samo su neki od rezultata koji se postiču aparatom Remodeling Face®.
Ovaj napredni tretman primenjuje dostignuća iz bioelektronike za personalizovanu negu kože. Remodeling Face® kombinuje moć četiri vrste električne struje:
– galvanska (jednosmerna) struja, koja pospešuje difuziju aktivnih sastojaka
– struja niske i srednje frekvencije stimuliše mišiće lica i ima efekat remodelovanja
– atermička impulsna struja visoke frekvencije služi za dinamizaciju epiderma
– elektroporacija ili impulsna struja visoke frekvencije koja omogućava propustljivost gornjeg sloja epiderma i pospešuje prodiranje aktivnih sastojaka u ćelije stvaranjem većeg broja otvora na površini ćelija.
Precizno podešavanje parametara omogućava remodelovanje na više nivoa. Aparat Remodeling Face® i ekskluzivni proizvodi za negu kože firme Biologique Recherche imaju komplementarno dejstvo i međusobno pojačavaju efekte.

Tretman nova koža (Seconde peau)

Tretman nova koža (Seconde peau) - Studio Jasna kozmeticki salon
Biologique Recherche tretman Seconde Peau odskora se radi u svetu profesionalne nege kože. Inspirisana medicinskim procedurama u lečenju pacijenata sa ozbiljnim opekotinama, Seconde Peau je zapravo maska koja sadrži hijaluronsku kiselinu medicinskog porekla (80%), a dobijena je postupkom elektroupredanja.
Hijaluronska kiselina
Hijaluronska kiselina je superioran molekul sposoban da veže hiljadu puta veću masu vode od svoje molekulske mase.
Hijaluronska kiselina farmaceutskog kvaliteta u sastavu maske Seconde Peau čistija je i 40 puta koncentrovanija od hijaluronske kiseline u tradicionalnim kozmetičkim proizvodima.
Zahvaljujući veoma niskoj molekulskoj masi (77 kDa), ima odlična regenerativna svojstva, stimuliše sintezu kolagena i smanjuje broj i dubinu bora.
Flasteri      
Bilo je potrebno deset godina istraživanja da bi se primenila prva mašina za elektroupredanje hijaluronske kiseline.
Proizvodnja flastera Seconde Peau počinje ubrizgavanjem čiste hijaluronske kiseline u mašinu za elektroupredanje, koja radi poput 3D štampača. Zahvaljujući ovom neverovatnom inovativnom postupku, tkanjem nanovlaknima hijaluronske kiseline dobijaju se podloge za flastere Seconde Peau. Tako je mašinom za elektroupredanje prvi put napravljena kozmetička maska.
Serum Seconde Peau pospešuje bioraspoloživost hijaluronske kiseline sadržane u flasterima i pruža efekat liftinga i peglanja kože.
Efikasnost
Tretman Seconde Peau ubrzava obnavljanje ćelija i pospešuje cikatrizaciju radi postizanja odmah vidljivog i trenutnog efekta zategnutosti kože. Poboljšava koheziju, čvrstoću i gustinu tkiva, a istovremeno oblikuje konture lica:
– širina epidermalne lezije* smanjena je za 22%
– zatvaranje epidermalne rane poboljšava se za 70%.
* Istraživanje ex vivo u trajanju od osam nedelja koje je sproveo nezavisni centar za biološka istraživanja i eksperimente na eksplantima humane kože.
Ovaj tretman predstavlja kozmetičku alternativu injekcijama i namenjen je svim tipovima zrele kože sa oštećenjima usled starenja.
Preporučuju se tri tretmana u razmaku od jedne sedmice, koje treba ponoviti na svaka tri meseca.

Laserska epilacija (IPL Venus Germany)

Laserska epilacija (IPL Venus Germany) - Studio Jasna kozmeticki salon
Revolucija u trajnom otklanjanju dlačica jeste SUPER HAIR REMOVAL (SHR) tehnologija.
Radi na principu postepenog zagrevanja dermisa do temperature koja efikasno oštećuje folokul dlake i sprečava ponovni rast, bez posledica po okolno tkivo. SHR ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih. Može se sprovoditi u bilo koje doba godine.
Relaks masaza - Studio Jasna kozmeticki salon

Relaks masaža

Anticelulit tretmani tela

Anticelulit tretmani tela - Studio Jasna kozmeticki salon
Japansko iscrtavanje obrva (microblading), Nadogradnja svilenih trepavica, Mini-val trepavica, Nega kose i temena glave, Depilacija, Pedikir/manikir, Gel-lakovi (Jessica) - Studio Jasna kozmeticki salon
  • Japansko iscrtavanje obrva (microblading)
  • Nadogradnja svilenih trepavica
  • Mini-val trepavica
  • Nega kose i temena glave
  • Depilacija
  • Pedikir/manikir
  • Gel-lakovi (Jessica)
Japansko iscrtavanje obrva (microblading), Nadogradnja svilenih trepavica, Mini-val trepavica, Nega kose i temena glave, Depilacija, Pedikir/manikir, Gel-lakovi (Jessica) - Studio Jasna kozmeticki salon

Yvan Serras

Profesionalna i dekorativna šminka i kozmetika Yvan Serras vrhunskog kvaliteta

Yvan Serras , Y Serras - Studio Jasna kozmeticki salon